Radiosyri.net mirë se vini në radiosyri.net ju mundeni të degjoni muzik shqip të gjitha zhandrave vetem ne radiosyri

RADIOSYRI
www.radiosyri.net
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

MIRË SE VINI NË RADIOSYRI

  RADIOSYRIEMISIONET TONALIVE 24 / 7 ONLINE 


EMISIONI I NATES

Gjdo Mbramje nga Ora 21:00 - 23:00 në moderim
dhe në teknik do të jetë moderatori
Dj Besi
PRISHTIN.
Dëgjoni RADIO, LIVE!

RADIO SYRI

JU MUNDENI TË KENI REKLAMEN TUAJ
KETU
Copyright: 2017 . Punuar Dizajni webfaqes Djselo
Dëgjoni RADIO, LIVE!
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü